برای پیشگیری از کرونا چه بخوریم؟

بدبد نبودخوبعالیفوق العاده (5 رای, میانگین: 4٫20 از 5)
Loading...

پیشگیری از کرونا

پیشگیری از کرونا

برای پیشگیری از کرونا چه بخوریم

هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.

 از هویج و کدوحلوایی و شلغم و لبو در غذا‌های روزانه استفاده شود.

مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می‌شود.

از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فود‌ها و غذا‌های چرب و سنگین اجتناب شود.

استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.

کمبود ریز مغذی‌هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند.

از منابع غذایی این ۲ ریز مغذی

مثل حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت، شیر و لبنیات وسبزی‌های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.

 از خوردن غذا‌هایی که خوب پخته نشده (مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو، کباب‌هایی که مغز پخت نشده اند) خودداری شود.

از خوردن غذا و مایعات در مکان‌هایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند خوداری شود.

در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذا‌های آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.

از جوانه‌های گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید.

از میوه‌های حاوی انتی اکسیدان فصل مثل انار، پرتقال‌های تو سرخ، گریپ فروت و … استفاده کنید.

 روزانه از جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی استفاده کنید.

چه غذاهایی منع مصرف دارند؟

توصیه ما این است برای پیشگیری از کرونا در این ایام از مصرف غذاهای خمیری و دیرهضم خودداری بشود یا کمتر مصرف بشوند.

ماکارونی، سالادالویه، آش رشته و پیراشکی از جمله این غذاها هستند.

در کل غذاهایی که حاوی رشته هستند باید به مصرف حداقلی برسند

چون این غذاها سنگین هم هستند و هضم آن‌ها برای معده دشوارتر و زمان‌برتر است.

فست فود، غذاهای مانده، غذای کنسروی، سس، ادویه‌جات تند باید کمتر استفاده بشوند.

بعضی افراد به اشتباه در ایام شیوع کرونا مصرف گرمیجات مثل ادویه‌های گرم یا مصرف سیر و زنجبیل را افزایش داده‌اند.

درحالی که این مواد چون به شدت گرم و خشک هستند حتی ممکن است علائم ابتلا به کرونا مثل افزایش حرارت بدن و یا سرفه را تقلید کنند.

گرمی‌جات به مقدار کم ممکن است برای جلوگیری از ابتلا به کرونا موثر باشد

اما نه گرمی بیش از اندازه بلگه گرمی معتدل مثل همین مواردی که تابه حال اسم بردیم.

با تغذیه مناسب از ابتلا به کرونا پیشگیری کنید

 جهت دریافت مقادیر کافی ویتامین ث ، روزانه حداقل یک عدد پرتقال یا دوعدد نارنگی یا لیموترش مصرف کنید.

حتما بخوانید  جدیدترین توصیهWHO(سازمان بهداشت جهانی) برای پیشگیری از کرونا

مصرف کدو حلوایی را در رژیم روزانه فراموش نکنید.

 مواد غذایی شیرین را محدود کنید.

از روغن های جامد استفاده نکنید.

روزانه حتما یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیده آن‌را مصرف کنید.

از ادویه جاتی نظیر زردچوبه و زعفران در این روزها بیشتر استفاده نمایید.

از جوانه های جو، گندم ، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید.

از بین انواع مغزهای گیاهی، گردوی داخل پوسته چوبی، بهترین گزینه است که در طول روز مصرف شود.

 حتما روزانه یک عدد پیاز خام بنفش استفاده کنید.

مصرف روزانه خانواده کلم را فراموش نکنید.

 از کنسرو استفاده نکنید.

سوسیس و کالباس را از برنامه خود حذف کنید.

حتما روزانه از خوراک عدسی، دال عدس یا لوبیا استفاده کنید. مصرف پروتیین در این روزها بسیار اهمیت دارد.

از پرتقال های توسرخ استفاده کنید.

روزانه حتما از انار قرمز استفاده کنید.

 خواب کافی داشته باشید.

از فرآورده های پروبیوتیکی یا مکمل آن استفاده کنید.

 از بین انواع روغن ، از روغن زیتون استفاده کنید.

 شکلات تلخ بخورید.

 از کنجد و ارده در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

حتما ویتامین د خون خود را چک کنید. اگر کمبود دارید حتما درمان کنید.

آهن خون خود را چک کنید. کمخونی سبب ضعف سیستم ایمنی میشود.

گز، سوهان ، نقل، نبات و شیرینی جات را حذف کنید.

 از میوه به استفاده کنید.

این توصیه ها برای پیشگیری از کرونا در سالمندان، کودکان، خانم های باردار و افراد مصرف کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار بسیار مهمتر می باشد.

برای تقویت سیستم ایمنی بدن این ۱۴ مورد را فراموش نکنیم

۱۴ ماده غذایی وجود دارد که می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را برای مقابله با ویروس‌ها و بیماری‌ها تقویت کند.

مرکبات

فلفل شیرین
کلم بروکلی
سیر
زنجبیل
اسفناج
ماست
بادام و گردو
زردچوبه
چای سبز
کیوی
ماکیان
تخم آفتابگردان
میگو

چه بخوریم بدن خود را در مقابل کرونا قوی نگه داریم

هویج، کلم برگ، زردآلو برای بتاکاروتن

پرتقال، توت‌فرنگی، و کلم بروکلی برای ویتامین ث

تخم مرغ، پنیر، توفو، و قارچ برای ویتامین د

حبوبات، آجیل، غلات، و غذاهای دریایی برای روی

شیر، ماست، آجیل، تخم‌مرغ، مرغ، و ماهی برای پروتئین

موز، حبوبات، سیر، و پیاز برای پروبیوتیک

آب، سوپ، و میوه برای هیدراته نگه داشتن بدن

من هانیه توسلی هستم نویسنده این مقاله ۱۳۷۷🎂 شیراز🏡 دانشجوی ژنتیک🧬🧫
آدرس کوتاه پست
تاریخ: 24 تیر 1399
بازدید: 48

*

code

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت عصر مهدویت محفوظ می باشد

طراحی سایت: خلیج وب