آش انار خوشمزه غذای ایرانی

بدبد نبودخوبعالیفوق العاده (هنوز هیچ رتبه ای وجود ندارد)
Loading...

آش انار خوشمزه غذای ایرانی

آش انار

آش انار شیرازی

در مناطق مختلف کشور از حبوبات مختلف و گاهی بلغور در این آش استفاده میکنن…
در #شیراز فقط از خرده برنج و لپه در ترکیب این آش استفاده میشه

مواد لازم

1 لیوان لپه که از چند ساعت قبل خیس کردید
1 لیوان خرده برنج معطر ایرانی که از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیسانده شده
2 عدد پیاز متوسط نگینی شده برای داخل آش
سبزی آش خرد شده 500 گرم
آب انار ملس 4 لیوان
رب انار 1/4 تا 1/3 لیوان

طرز تهیه آش انار

◀رب انار به دلخواه و قابل حذف هست ولی طعم انار رو در آش بیشتر مشخص میکنه(من از رب انار ملس استفاده کردم)
نعناع داغ به میزان لازم برای داخل آش و تزیین
◀ترکیب آب انار به همراه نعناع داغی که داخل آش میریزیم یه ترکیب جادوئی هست…من برای این مقدار مواد داخل آش حدود 3 قاشق نعناع داغ ریختم…ولی دقت کنید حتما کم کم اضافه و بچشید چون نعناع داغ زیاد باعث تلخ شدن آش میشه.
گوشت چرخکرده 200 تا 300 گرم که به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده که آب اونو کامل گرفتید و 1 قاشق آرد سوخاری(به دلخواه) و نمک و فلفل و زروچوبه خوب ورز بدید و کوفته قلقلی ها رو آماده و سرخ کنید
◀به روش سنتی و اصیل در این آش حتما کوفته قلقلی استفاده میشه.
من کوفته ها رو سرخ میکنم و ترجیحا 10 دقیقه آخر به آش اضافه میکنم…به نظرم اینجوری آش حسابی مجلسی و معرکه میشه
◀میتونید کوفته قلقلی رو حذف و استفاده نکنید
◀برای داخل آش از فلفل،زردچوبه استفاده میشه
◀در این آش در صورت تمایل میتونید به دو صورت از پودر گلپر استفاده کنید…میشه ابتدای کار مقداری پودر گلپر رو همراه فلفل و زردچوبه در پیاز داغ کمی تفت داد و بعد بقیه مراحل رو اجرا کرد
یا اینکه در هنگام سرو مقداری پودر گلپر روی آش بریزید.
◀من بنا به ذائقه و سلیقه خانواده پودر گلپر رو حذف کردم
◀برای تزئین آش از پیازداغ+نعناع داغ+دونه های انار استفاده میشه
◀بهتره برای طعم بهتر آش از مقداری استاک گوشت به همراه آب معمولی استفاده کنید…
◀برنج باید حتما در حدی بپزه که کاملا شکفته و نرم بشه
◀لپه رو ابتدای کار در پیاز داغ کمی تفت میدیم که در طول مراحل پخت له نشه
◀آب انار رو در انتها وقتی سبزی و برنج و لپه خوب پخته شدند اضافه میکنیم…چون مانع پخته شدن مواد میشه
◀بعد از اضافه کردن آب انار و رب انار حرارت رو ملایم کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیفته و غلیظ بشه
◀سبزی آش…تره+جعفری+گشنیز+اسفناج
.
.آش طعم ملس و فوق العاده دلچسبی داره…پیشنهاد میکنم امتحان کنید

حتما بخوانید  طرز تهیه قلیه میگو|غذای جنوبی|غذای خوشمزه

آش انار خوشمزه غذای ایرانی

من زهرا بانو هستم نویسنده این مقاله دانشجوی علم پزشکی از نوع پیشگیریش
آدرس کوتاه پست
تاریخ: 15 مهر 1399
بازدید: 78
دسته بندی: اشپزی , دستور پخت

*

code

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت عصر مهدویت محفوظ می باشد

طراحی سایت: خلیج وب