بقچه بادمجان.غذا با بادمجان.رولت بادمجان

بدبد نبودخوبعالیفوق العاده (5 رای, میانگین: 3٫40 از 5)
Loading...

بقچه بادمجان.غذا با بادمجان

غذا با بادمجان

غذا با بادمجان

طرز تهیه بقچه بادمجان
۱/یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدین تا نرم شه بعد دو عدد سیر رنده شده و زردچوبه و

فلفل رو اضافه کنیدو بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدین بعد از ده دقیقه فلفل دلمه خرد شده رو به

گوشت اضافه کرده و هم بزنید

۲/وقتی فلفل ها نرم شدن دو قاشق رب گوجه اضافه کنید.نمک بزنید و بعد از تفت دادن خاموش کنید

۳/بادمجونارو نواری برش بدین و نمک بزنید و توی روغن سرخ کنید و روی دستمال بزارین تا روغنشون گرفته شه

۴/حالا دو تا از برش های بادمجونارو بصورت + روی هم قرار بدین و از مواد گوشتی وسط اون قرار بدین و بقچه

پیچش کنید(فیلمشو استوری میزارم)

و با خلال دندون فیکسش کنید

۵/برای درست کردن سس توی تابه یک پیاز کوچیک رو ریز خرد کنید و یک سیر رو رنده کنید و تفت بدین و نرم ک

شد دو قاشق رب گوجه اضافه کنید نمک و فلفل بزنیدبعد از ۵دقیقه تفت دادن دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه

بدین جوش بیاد و یه مقدار غلیظ شه بعد بقچه های بادمجون رو توی سس بچینید و اجازه بدین یه ربع روی اجاق

بمونه و بعد غذای شما آمادس

میتونیداین غذارو با برنج یا با نون سرو کنید

میتونید توی مواد گوشتی از قارچ هم استفاده کنید

من از مواد گوشتیم یه مقدار اضافه اومدو اونارو توی سس ریختم

نوش جاااان

بقچه بادمجان.غذا با بادمجان.رولت بادمجان

طرز تهیه رولت بادمجان

مواد لازم

حتما بخوانید  غذای شمالی خورش سبز فسنجون

بادمجان قلمی  2 عدد

گردو   100گرم

پنیر موزارلا  100گرم

قارچ متوسط   4 عدد

سیر  2 حبه

سس مایونز  3 قاشق غذاخوری

 

 روش تهیه رولت بادمجان

بادمجانهارو از طول ورقه و به مدت 30 دقیقه توی آب نمک بذارین.

بادمجان هارو خشک کنین و دو طرفش رو در مقدار کمی روغن سرخ کنین.

روی چند ورقه دستمال کاغذی روغن اضافه بادمجان هارو بگیرین

سیر هارو رنده و گردو رو نگینی خورد کنین.

گردو،سیر،قارچ،پنیر رنده شده و مایونز رو مخلوط کنین.

یک قاشق از مواد روی بادمجان بذارین و بصورت رول بپیچینش.

با یه خلال  دندون یا سیخ چوبی یا پلاستیکی نازک  از باز شدنش جلو گیری کنین.

غذا با بادمجان

اشپزی.بانوی ایرانی.خوشمزه.غذای ایرانی.کدبانو.اشپزی.تازه عروس.غذای مجلسی

من زهرا بانو هستم نویسنده این مقاله دانشجوی علم پزشکی از نوع پیشگیریش
آدرس کوتاه پست
تاریخ: 4 تیر 1399
بازدید: 144
دسته بندی: اشپزی , دستور پخت

*

code

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت عصر مهدویت محفوظ می باشد

طراحی سایت: خلیج وب