بالم لب خانگی

بدبد نبودخوبعالیفوق العاده (6 رای, میانگین: 4٫67 از 5)
Loading...

بالم لب خانگی

بالم لب

در مقاله (بالم لب چیست؟) در رابطه با بالم لب و مواد تشکیل دهنده آن صحبت کردیم، متوجه شدیم که از بالم ها، برای مرطوب کردن و کاهش پوسته لب استفاده می شده است. البته افرادی هم هستند که از بالم لب، به خاطر براق بودن و خوش بو بودن، بجای رژلب استفاده می کنند. حال در این مقاله می خواهیم، آموزشی راجع به ساخت یک بالم لب خانگی داشته باشیم تا افرادی که تمایل به خرید از بالم های بازاری ندارند، راحتتر و با اطمینان بیشتر به ساخت بالم های خانگی بپردازند. حال به ساخت بالم لب خانگی می پردازیم

بالم لب خانگی رنگی:

روغن نارگیل
وازلین بهداشتی
کپسول ویتامین E
رژلب
ظرف کوچک
برای ساخت این بالم لب پرکاربرد باید مواد را به روش بن ماری مخلوط کنید .

وازلین درصورت اختیار ذوب کرده دو قاشق چای خوری روغن نارگیل به آن اضافه کنید .

مقدار روغن چشمی است و باید به گونه ای باشد که مواد شل نشود.

کپسول ویتامین E  را سوراخ کرده و محتوای آن را به مواد اضافه کنید.

مقدار  بسیار کمی از یک رژ را به مواد اضافه کنید. بهتر است از رژهایی بدون سرب استفاده کنید.

مواد را به خوبی ترکیب کنید تا یکدست شود. مواد را درون ظرفی که برای بالم آماده کرده ابد بریزید و برای مدتی در یخچال قرار دهید.

بالم خانگی شما آماده است. این بالم تا 4 ساعت روی لب های شما ماندگاری دارد.

بالم لب عسلی:

روغن زیتون      (یک قاشق غذاخوری)
روغن نارگیل     (یک قاشق غذاخوری)
عسل              (۳/۴ قاشق چای‌خوری)
تمامی مواد را با هم ترکیب کرده و سپس آن را در یک ظرف در بسته بریزید.

حتما بخوانید  دارو و درمان کرونا

این ترکیب در یک محیط گرم و خشک تا یک ماه می تواند کاربرد داشته باشد

و فاسد نمی شود با توجه به این که روغن نارگیل عطر و بوی بسیار خوبی را دارد

بهتر است تا از لیسیدن و خوردن آن خودداری کنید این بالم لب خانگی و

فوق‌العاده مناسب ترین مرطوب کننده برای لب های خشک و ترک خورده در زمستان است.

بالم لب نعنایی:

2 قاشق روغن نارگیل

1 قطره روغن نعنا

1 قطره روغن بادام شیرین

و نصف قاشق ژل آلوئه ورا

روغن نارگیل رو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا ذوب بشه.

بعد از ذوب شدن روغن نارگیل، مواد دیگر رو اضافه کنید و ترکیب رو به خوبی هم بزنید.

اجازه تمام مواد به مدت 2 تا 3 قیقه حرارت ببینند.

بعد تمام مواد رو به یک ظرف کوچک منتقل کنید.

 این ظرف رو به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال نگه داری کنید و بعد به عنوان نرم کننده لب یا بالم لب استفاده کنید

من هانیه توسلی هستم نویسنده این مقاله ۱۳۷۷🎂 شیراز🏡 دانشجوی ژنتیک🧬🧫
آدرس کوتاه پست
تاریخ: 1 تیر 1399
بازدید: 245
دسته بندی: سلامت , طب سنتی

*

code

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت عصر مهدویت محفوظ می باشد

طراحی سایت: خلیج وب