دسر کیک اناری

بدبد نبودخوبعالیفوق العاده (2 رای, میانگین: 5,00 از 5)
Loading...

دسر کیک اناری

دسر کیک اناری

مواد لازم کیک اناری

 بسته ژله انار

۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه

۲۰۰ گرم خامه صبحانه

۲ ق غ سر پر پودر ژلاتین

۲ ق غ سر پر پودر قند

۱ بسته بیسکوییت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
نصف ق چ وانیل

طرز تهیه

پودر ژله انار را در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و بن ماری میکنیم

تا شفاف شود سپس بهش یک چهارم لیوان آب سرد اضافه میکنیم

مخلوط میکنیم و قالبو چرب میکنیم و توی قسمت طرحدارش ژله انارو میریزیم و چند دقیقه داخل یخچال میذاریم تا ببنده

بعد از یخچال خارج میکنیم تا ژله زیاد سفت نشه همین که ببنده کافیه،

تو فاصله ای که ژله تو یخچاله،مواد پنیری رو آماده میکنیم،روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد میریزیم تا اسفنجی شود

سپس روی سماور در حال جوش میذاریم تا ذراتش حل شود و اجازه میدیم

خنک بشهپنیر ماسکارپونه و پودر قند رو با همزن میزنیم تا یکنواخت شود

سپس خامه صبحانه و وانیل رو اضافه میکنیم ودوباره با همزن دو سه دقیقه میزنیم سپس ژلاتین شفاف شده را که خنک شده به مواد پنیری اضافه میکنیم

و دوباره با همزن کمی میزنیم تا مواد مخلوط بشن.

دسر کیک اناری

بعد از اینکه مواد پنیری رو آماده کردیم یک سومشو کمی روی سماور میذاریم

با قاشق هم میزنیم تا روان بشه ولی نباید بذاریم گرم بشه،

وقتی روان شد با قاشق آروم روی لایه ی ژله ای میریزیم ودوباره میذاریم

هفت الی ده دقیقه ای تو یخچال بمونه تا ببنده بعد دوباره ژله ی باقیمانده رو میریزیم روش و

حتما بخوانید  طرز تهیه پای آناناس|شیرینی پزی

دوباره میذاریم تو یخچال تا ژله هم ببنده همین که ژله بست از یخچال خارج میکنیم و

بقیه مواد پنیری رو که کمی روی سماور بن ماری و روان کردیم و خنک شده

با قاشق روی لایه ی ژله ای میریزیم ودوباره میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببنده.در این فاصله لایه بیسکویتی رو آماده میکنیم،

یه بسته بیسکویت پتی بور را با دست کمی خُرد میکنیم سپس توی غذاساز یا خرد کن پودرش میکنیم و کره رو ذوب میکنیم

و بهش اضافه میکنیم و دوباره کمی با خردکن میزنیم تا کمی خمیری شود

و قالبو از یخچال درمیاریم و لایه بیسکویتی رو میریزیم روش

و خوب فشرده میکنیم.سه الی چهار ساعت داخل یخچال میذاریم

تا کاملا ببنده بعد با کارد کناره های چیزکیکو از قالب جدا میکنیم

و قالبو ۷ الی ۱۰ ثانیه داخل آب گرم میذاریم و بعد تکون میدیم هروقت مطمئن شدیم دسر برمیگرده ظرفو روش میذاریم و برمیگردونیم.

من هانیه توسلی هستم نویسنده این مقاله ۱۳۷۷🎂 شیراز🏡 دانشجوی ژنتیک🧬🧫
آدرس کوتاه پست
تاریخ: 28 آذر 1399
بازدید: 75
دسته بندی: دسر , شیرینی پزی

*

code

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت عصر مهدویت محفوظ می باشد

طراحی سایت: خلیج وب