شیرینی سابله|شیرینی خوشمزه

بدبد نبودخوبعالیفوق العاده (1 رای, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

.شیرینی سابله|شیرینی خوشمزه

سابله_بادام

#شيرينى_سابله (کنجد، نارگیل، بادام، پسته)
آرد: ۱ کیلو
مغز: ۳۰۰ گرم (پودر شده برای بادام و پسته)
پودر قند: ۵۰۰ گرم
روغن جامد: ۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
پودر هل: ۳ ق س پُر
طرز تهیه:

ابتدا زرده تخم مرغ را خوب میزنیم. بعد پودر قند را اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم. سپس روغن را اضافه میکنیم. بعد هل را به مواد اضافه میکنیم و در آخر آرد را اضافه میکنیم. تا جایی که با همزن بتوانیم هم میزنیم. بعد از آن با دست ورز میدهیم. حالا پودر پسته را هم اضافه و مخلوط میکنیم. خمیری مثل پودر نان به دست می‌آید. در این مرحله خمیر را از چرخ گوشت رد میکنیم. دور اول که از چرخ گوشت رد کردیم حالت خورد شده میشود. این یعنی خمیر آماده نیست. دور دوم هم رد میکنیم. خمیر وقتی آماده است که به صورت مارپیچ از پنجره چرخ گوشت بیرون بیاید. اگر لازم باشد سه دور چرخ میکنیم. اگر خواستید با نارگیل یا کنجد درست کنید، بعد از رد کردن از چرخ گوشت نارگیل یا کنجد را اضافه کنید. بعد از چرخ کردن، خمیر را کمی با دست ورز میدهیم تا منسجم  شود. شیرینی خشک نیاز به دمای بالای فر ندارد. حالا کف سینی را کاغذ روغنی انداخته خمیر را به قطر نیم سانت داخل كيسه فريزرباز میکنیم و قالب میزنیم با سفيده رومال زده ورويش را بادام خورد شده ميريزيم و در فر ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.

مدت زمان پخت بستگی به دمای فر دارد.

این شیرینی نیاز به استراحت ندارد.

ميتونيد مقدارموادرا نصف كرده دراين صورت دوزرده استفاده كنيد.
شیرینی سابله|شیرینی خوشمزه نوش جان
_.eli.alavi._

حتما بخوانید  طرز تهیه هویج پلو با مرغ|هویج پلو مجلسی
من زهرا بانو هستم نویسنده این مقاله دانشجوی علم پزشکی از نوع پیشگیریش
آدرس کوتاه پست
تاریخ: 14 خرداد 1399
بازدید: 71
دسته بندی: اشپزی , شیرینی پزی

*

code

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت عصر مهدویت محفوظ می باشد

طراحی سایت: خلیج وب